skip to Main Content
Zahájení Sezóny 2023

Přijeď na zahájení sezóny Trail of Life. +Slavnostní otevření Hraběcího stoupáku!

I to aprílové počasí za okny znamená, že zima je u konce a nastává krásný jarní čas vyjížděk za příjemných teplot. Nastal čas, zahájit sezónu 2023.

Traily v naší lokalitě Trail of Life se pro tebe otevírají 1. dubna 2023.

My tě zveme na vyjížďku Otevírání trailů, která vypukne 22. dubna srazem u základny Bistro Trail of Life na Lučině v 10.00. Během čekání na opozdilce zhodnotíme své postavy po důkladné zimní přípravě, tuning stávajících a výběr nových bajků. Zhruba v 16:00 se vrátíme k základně, kde na nás bude čekat rozdělaný táborák na opečení buřtů, kotlina, slaniny či klobásek. Vezměte i rodinu, mládež se může zdokonalovat v jízdě na Pumptracku, aby byla připravena na oslavy desetiletého výročí TOFL ve dnech 30.června až 2. července, spojeného s tradičním závodem.

Jarní trasu jsme naplánovali pěkně zostra: 40 km a 1000 výškových může leckoho po zimním povalování a nepřívětivém jaru překvapit. Nicméně je zde několik možností, jak si trasu zkrátit. Avšak ti, kdo ji zvládnou celou, budou nejen pochváleni a budou se těšit uznání ostatních bajkerů, ale jistě budou řádně vyhladovělí a žízniví na večerní zábavu.

Hrubý časový itinerář pro ty, kdo by se chtěli připojit cestou:
11:30 – Holý vrch
12:30 – Radějov
13:30 – Rozhledna Travičná
14:30 – Šumárník / Rozcestník Kněždubský Háj

Těšíme se na vás!

Back To Top
Vyhledat